De week van het zandtransport op bedrijventerrein Souburg II

Vanaf maandagmorgen 4 maart zal er 8.000 kuub zand worden verplaatst in 1 week tijd.

Dat is de uitdaging die BAM Infra van de gemeente Vlissingen heeft gekregen. De grote bergen zand die als voorbelasting op het bedrijventerrein Souburg II liggen, zijn daar niet meer nodig. In de Scheldewijk is nog veel zand nodig. In de planning was al opgenomen dat het Souburgse zand daar naar toe gebracht kan worden.

Ruim 360 ritten
De eerste vrachtwagens gaan maandag 4 maart 2019 om 7.30 uur rijden. Een kleine rekensom: 22 kuub zand per vrachtwagen betekent dat er ruim 360 ritten nodig om 8.000 kuub zand te verplaatsen. De aannemer zet 5 vrachtwagens in, die een week lang heen en weer rijden.

Route
De vrachtwagens rijden vanaf de kruising Poortersweg/Oude Veerhavenweg over de Sloebrug, Nieuwe Vlissingseweg en De Willem Ruysstraat naar het Scheldekwartier. Bij aanvang van het werk zet BAM verkeersregelaars in. Webcam bedrijventerrein.

Reactie schrijven

Commentaren: 0