Vlog wethouder John de Jonge - Wasserij Edelweiss

In zijn vlogs neemt wethouder J. de Jonge u mee in de ontwikkelingen en activiteiten die in en rondom het Scheldekwartier plaatsvinden.

Wethouder de Jonge: "Ongeveer 100 jaar lang heeft wasserij Edelweiss (voorheen De Volharding) gezorgd voor schoon en keurig gestreken wasgoed binnen en buiten onze stad. Na de sluiting rondom de eeuwwisseling heeft de gemeente de terreinen aangekocht”. In 2008 is de wasserij gesloopt en gestart met de sanering van de vervuilde grond. Het kantoorgebouw met woonhuis aan de Paul Krugerstraat bleef voorlopig staan. Binnenkort gaat ook dit pand tegen de vlakte om plaats te maken voor een fiets-/voetpad tussen het Scheldekwartier en Baskensburg. Van projectleider Sjaak Dekker kreeg de wethouder John de Jonge ter plaatse uitleg. 

Meer vlogs bekijken van Wethouder de Jonge

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0