Podotherapeuten gaan naar Special Olympics in Abu Dhabi

Podotherapeuten Clemence de Boer en Lydia de Boer, werkzaam bij Podotherapie de Boer gevestigd in gezondheidscentrum De Keien, gaan werken als vrijwilliger bij de Special Olympics in Abu Dhabi.

Het is een internationale organisatie die sporttrainingen - en wedstrijden organiseren voor sporters met een verstandelijke beperking.  De Special Olympics World Games worden net als de Olympische spelen en de Paralympische spelen iedere 4 jaar gehouden waarbij de zomerspelen en de winterspelen elkaar afwisselen. De Special Olympics worden gehouden in het jaar voorafgaand aan de Olympische spelen. Als podotherapeuten zullen zij de sporters en atleten ondersteunen bij eventuele voetklachten of om voetklachten te voorkomen.

Clemence de Boer en Lydia de Boer

"Wij hebben enorm veel in deze reis en we zien uit naar de nieuwe internationale ontmoetingen. We hopen dat we en zinvolle betekenis kunnen geven aan de Special Olympics, zodat we deze sporters kunnen bij staan en ondersteunen. Alle deelnemers verdienen persoonlijke aandacht en support. Op onze website hopen we regelmatig een stukje te plaatsen over onze belevenissen in Abu Dhabi". Aldus Lydia de Boer.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Coen van Dalen (woensdag, 06 maart 2019 00:52)

    Gefeliciteerd geweldig

  • #2

    Janny v Gemert pedicure praktijk Zierikzee (woensdag, 06 maart 2019 20:02)

    Fantastisch!