Week van het zandtransport 8.000 kuub zand verplaatsen

Vanaf 4 maart is gestart met het verplaatsen van 8.000 kuub zand van het bedrijventerrein Souburg II naar het Scheldekwartier aan de Koningsweg.

Er zullen ongeveer 360 ritten gemaakt moeten worden om deze enorme zandberg te verplaatsen, per vrachtwagen 22 kuub zand. De hele week zullen 5 vrachtwagens af en aan rijden om de klus te klaren. Dat is de uitdaging die BAM Infra van de gemeente Vlissingen heeft gekregen. De grote bergen zand die als voorbelasting op het bedrijventerrein Souburg II liggen, zijn daar niet meer nodig. In de Scheldewijk is nog veel zand nodig. In de planning was al opgenomen dat het Souburgse zand daar naar toe gebracht kan worden.

Route
De vrachtwagens rijden vanaf de kruising Poortersweg/Oude Veerhavenweg over de Sloebrug, Nieuwe Vlissingseweg en de Koningsweg naar het Scheldekwartier. Bij aanvang van het werk zet BAM verkeersregelaars in. Webcam bedrijventerrein Souburg II.

Bedrijventerrein Souburg II
Bedrijventerrein Souburg II

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0