Nieuw programma van RTV Vlissingen - RTV VL Inside

RTV Vlissingen Inside (RTV VL Inside) zal een wekelijks praatprogramma/talkshow worden waar diverse actualiteiten en allerlei onderwerpen die spelen in Vlissingen aan de orde zullen komen.

RTV Vlissingen Inside is een vervolg op de 2 oude rubrieken; Blik op Vlissingen en de Stamtafel, waarvan RTV Vlissingen een aantal afleveringen in het verleden heeft gemaakt. De opnames van RTV VL Inside zullen worden opgenomen op locatie in de oude Bibliotheek waar RTV Vlissingen is gevestigd.

Boeiende gesprekken
Onderwerpen kunnen bijvoorbeeld gaan over: politiek, sport, evenementen, muziek, mode, en de laatste nieuwtjes via de sociale media, of wat er op dat moment hot is in Vlissingen. Het geheel zal gepresenteerd worden door een presentator die de gast of gasten een aantal vragen zal voorleggen. Naar aanleiding hiervan moet er een boeiend gesprek plaats vinden, waar vooral de kijker plezier aan kan beleven. De duur van het programma zal maximaal 30 minuten zijn! In de eerste afleveringen zullen er vooral 1 op 1 gesprekken plaats vinden, in een later stadium is het de bedoeling om meerdere (gasten) aan de tafel uit te nodigen!

Aanmelden
Bij deze zijn we alvast op zoek naar mensen die een bepaald onderwerp onder de aandacht willen brengen. *U kunt zich hier voor aanmelden voor 1 april 2019. Ook zijn we op zoek naar presentatoren m/v die het leuk vinden om de presentatie op zich te nemen. De eerste aflevering van RTV VL Inside zal in april plaats vinden!

*Aanmelden onder vermelding van RTV VL Inside, het onderwerp en uw naam.
 Email: info@rtvvlissingen.nl  

Reactie schrijven

Commentaren: 0