Knopen leggen en boten bouwen in het muZEEum Vlissingen

In de voorjaarsvakantie van 23 februari tot en met 10 maart konden kinderen knopen leggen en boten bouwen in het Zeeuws maritiem muZEEum.

Samen met de (groot) ouders van de kinderen konden ze leren hoe verschillende knopen werden gelegd. Per koppel werd gewerkt aan een knopenbord onder begeleiding van een medewerker van het muZEEum. En de kinderen mochten het resultaat mee naar huis nemen. Afgelopen zondag 10 maart was de laatste dag, en werd er een quiz gehouden en RTV Vlissingen maakte een verslag van deze laatste dag. 

Boten bouwen en rondleidingen
De hele voorjaarsvakantie kon worden meegedaan aan een gratis botenbouwwedstrijd met Kapla. In totaal zijn er zo’n 25 boten gebouwd met deze kleine plankjes. Ook waren er gratis familierondleidingen gedurende de voorjaarsvakantie in het Zeeuws maritiem muZEEum in Vlissingen.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0