D66-Kamerlid Vera Bergkamp reikt #liefdevannu prijs uit

Zaterdag 16 maart is Tweede Kamerlid Vera Bergkamp (D66) in Zeeland om de  #liefdevannu prijs 2019 uit te reiken.

Ze doet dit samen met het Zeeuwse Tweede Kamerlid Rutger Schonis. Op Valentijnsdag 14 februari jl. werd de winnaar van #liefdevannu prijs bekend gemaakt; Ds. Marijn Vermet uit Aardenburg. Om ongeveer 11.00 uur zal hij de prijs in Café De Vriendschap in Terneuzen in ontvangst nemen. De prijs bestaat uit de COMMA van kunstenares Ineke Otte en een geldprijs van 1.000,- te besteden aan een doel of project in relatie tot de prijs. Na deze ceremonie vertrekt Vera Bergkamp naar Goes, voor campagneactiviteiten en bezoekt ze om 13.00 uur coffeeshop HIGH LIVE in Goes. Later op de dag zijn beide Kamerleden on tour in Middelburg en Vlissingen. 

Lees ook - Marijn Vermet uit Aardenburg wint prijs #liefdevannu

Reactie schrijven

Commentaren: 0