Forum voor Democratie derde partij in Zeeland!

Het CDA blijft de grootste partij in Zeeland. En is na de Provinciale Statenverkiezingen de grootste partij van Zeeland en komt uit op zeven zetels.

SGP is met vijf zetels de tweede partij van de provincie. En het Forum voor Democratie is de derde partij voor Zeeland. De VVD verloor weliswaar twee zetels, maar al met al zou de huidige coalitie in het zadel kunnen blijven. In de gemeente Sluis kozen de meeste mensen voor Partij voor Zeeland en in Vlissingen voor Forum voor Democratie. Meer uitslagen van de Provinciale Statenverkiezingen kunt u lezen via de website van Omroep Zeeland en vlissingen.nl

Forum voor Democratie grootste partij, blijkt uit prognose ANP
Forum voor Democratie is bij de Provinciale Statenverkiezingen de grootste partij geworden. In de prognose van het ANP staat de partij van Thierry Baudet op 13 zetels in de Eerste Kamer. De VVD staat op 12 zetels, dat blijkt nu 98,5 procent van de stemmen is geteld.

Forum voor Democratie doet voor het eerst mee aan de Provinciale Statenverkiezingen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0