Succesvolle City Trail Vlissingen gaat zondag voor de 4e keer van start

MadMen Running Zeeland organiseert op (koop)zondag 31 maart voor de 4e keer de City Trail Vlissingen.

Deze editie is de start om 14:00 uur op de Oude Markt in Vlissingen. Het maximum aantal deelnemers van 1200 is enkele weken geleden al behaald en na-inschrijven is niet meer mogelijk. Vanaf 12 uur wordt er gezellige muziek gedraaid en kunnen de deelnemers en toeschouwers alvast sfeer komen proeven.

De start om 14 uur leidt de deelnemers vanuit het startvak rechtstreeks de eerste locatie in, de Sint Jacobskerk alwaar Jos Vogel het orgel toepasselijk zal bespelen. De route is 9 kilometer lang en voert door 21 locaties. Deelnemers die dat te lang vinden kunnen er onderweg voor kiezen om de route met 3km in te korten. Naast een aantal lokaties die in één van de voorgaande edities ook al eens werden aangedaan (zoals het museum, Café Vanuus of het gemeentehuis) is meer dan de helft van de lokaties nieuw in deze editie. De route voert langs plekjes waar je normaal gesproken niet snel of zelfs nooit zult komen en is ook deze keer weer zeer verrassend te noemen.

Op de route zorgen diverse artiesten voor afleiding en entertainment, op diverse plekken staan zangers, is er acrobatiek, een muziekcaravan, een DJ, een dweilorkest en er staat zelfs ergens een groot springkussen. De finish is dit jaar op de Kleine Markt waar in samenwerking met café ’t Archief de sfeer nog eens extra wordt verhoogd door een optreden van de band Woodworks. Bij het passeren van de finish ontvangt iedere deelnemer een speciaal ontworpen medaille met typisch Vlissingse elementen er op. De weersvooruitzichten zijn prima en de organisatie gaat evenals voorgaande jaren uit van een sfeervolle, gezellige en zonnige City Trail Vlissingen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0