Vertelconcert over de debuut CD van Femke Steketee en Tobias Borsboom

Met de verhuizing dit seizoen van Concerten Vlissingen naar de Pakhuizen van het muZEEum  is er een nieuwe dynamiek ontstaan rondom onze concertserie. De mogelijkheden voor samenwerking met anderen zijn ruimer geworden.

Op woensdag 3 april werken de Vrienden van het muZEEum en Concerten Vlissingen samen met een vertelconcert over de debuut CD van Femke Steketee en Tobias Borsboom. Op deze avond zal Celia Swart een toelichting geven op haar werk en zal het werk van de andere componisten worden toegelicht.

De CD gaat een vleugje Zeeland bevatten met o.a; een nieuwe compositie van de razend populaire én Vlissingse componiste Celia Swart. Net afgestudeerd aan het conservatorium van Den Haag en door de Volkskrant uitgeroepen tot de veelzijdigste jonge kunstenaar in Nederland, en een Lullaby van de vader van Femke, Huug Steketee. Daarnaast vooral Franse, impressionistische muziek voor saxofoon. Denk aan de vrouwelijke componiste Fernande Decruck en de aan elkaar verwante avant-gardist Poulenc, Debussy en de neoclassicist Ibert.

Lees hier meer over het concert

ConcertenVlissingen presenteren
Femke Steketee saxofoon Tobias Borsboom piano
Celia Swart componist

Woensdag 3 April 20.00-21.00 uur in de Pakhuizen van het muZEEum Vlissingen

Reactie schrijven

Commentaren: 0