Groene Ster niet langs ZVV Eindhoven

Groene Ster Vlissingen is er niet in geslaagd de uitwedstrijd bij laagvlieger ZVV Eindhoven in winst om te zetten. De ploeg van Samir Yaaqobi speelde in de Lichtstad met 5-5 gelijk.

In een matige eerste helft begonnen de Vlissingers zwak en keken al snel tegen een 2-0 achterstand aan. Aan het eind van de eerste helft werden de bezoekers steeds sterker. Op aangeven van Reginio Resida maakte Josimar Pattinama op subtiele wijze de 2-1. Op slag van rust kreeg Groene Ster loon naar werken. Abdoe Abdenbi gunde Achraf Laabich een niet te missen kans en laatstgenoemde zorgde voor de 2-2 ruststand.

In het tweede bedrijf wederom een zwak startend Groene Ster. ZVV Eindhoven profiteerde hier optimaal van en liep zomaar uit naar een 4-2 voorsprong. In het laatste gedeelte van de wedstrijd voerden de gasten het tempo op en via de talentvolle Hicham Azzanagui werd het 4-3. Groene Ster had de smaak te pakken, want niet veel later zorgde Salim Sandee voor de 4-4. In de slotfase gingen de Vlissingers op jacht naar de zege en fungeerde doelman Karim Ben Sellam als extra veldspeler. Mourad Azzanagui zorgde kort voor tijd voor de 4-5 en dat leek de eindstand te worden. Tien seconden voor tijd sloeg de thuisploeg alsnog toe en bepaalde daarmee de eindstand op 5-5.

Groene Ster Vlissingen speelt met 5-5 gelijk tegen ZVV Eindhoven.

Reactie schrijven

Commentaren: 0