Las Fiestas 3 dagen vertier en gezelligheid in en rond de Lasloods

Na een grondige renovatie is het pand uit 1956 aan een nieuw leven begonnen als evenementenlocatie.

Afgelopen vrijdag 5 april 2019 was de officiële opening, ex-gedeputeerde Ben de Reu sloeg met een knuppel vanuit een botsauto een piñata stuk, en daarmee was de openingshandeling voltooid.

En ging het 3 daagse festival Las Fiestas van start. Drie dagen lang eten, drinken, vertier en gezelligheid in en rond de Lasloods. Voor alle leeftijden en alle smaken. Er is food van kreeft tot knakworst, er is een kermis met botsauto’s, een wijncafé, non stop silent disco, dj’s, biergarten, live muziek, een bruin café, champagnebar, en een kindertuin. Het festival trok op de eerste dag al ruim 700 bezoekers. Het feest in de Lasloods wordt georganiseerd door Louk Peperkamp en Marco Evenhuis, de organisatoren van Cuisine Machine. Dat festival wordt dit jaar ook voor het eerst in de Lasloods gehouden: van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0