· 

Bevrijdingsmuseum Zeeland derde bij Regio Cultuur Awards 2019

Bevrijdingsmuseum Zeeland heeft een derde plek veroverd bij de Regio Cultuur Awards 2019. Vesting Bourtange werd gekroond tot winnaar.

Het was de eerste editie van de awards voor populaire uitjes met een sterke regionale binding, die georganiseerd werden door Bungalowparkoverzicht.nl. De variant voor kinderen, de Regio Kids Award, werd dit jaar gewonnen door GaiaZOO. Vesting Bourtange winnaar Regio Cultuur Award, Bevrijdingsmuseum Zeeland derde Bevrijdingsmuseum Zeeland is derde geëindigd in de strijd om de Regio Cultuur Award 2019, met een 8,6. Vesting Bourtange werd dit jaar gekozen tot leukste uitje voor volwassenen met een 8,9. Het Zuiderzeemuseum uit Enkhuizen staat op de tweede plek met een 8,7.

GaiaZOO uit Kerkrade winnaar Regio Kids Award 2019
Met een gemiddelde score van 9,0 is GaiaZOO gekozen tot het leukste uitje voor kinderen. Na de dierentuin uit Kerkrade volgt Oyfo Techniekmuseum op de tweede plek, met een beoordeling van 8,9. De derde plaats is weggelegd voor Het Gevangenismuseum in Veenhuizen, dat een 8,8 behaalde.

Meer informatie over de Regio Awards 2019 is terug te lezen via deze pagina

Reactie schrijven

Commentaren: 0