Vishandel De Schelde, iedereen moet vis kunnen betalen en eten!

Vorige maand 1 maart opende Vishandel De Schelde aan het pand in de Scheldestraat 55 de deuren, de opening was een groot succes.

Het is een vishandel die vis toegankelijker wil maken voor een breder publiek. Als je Vlissingen hoort dan denk je automatisch aan verse vis. Deze wordt ieder week in de nacht van donderdag op vrijdag aangevoerd via de vismijn in Vlissingen. Zoals schar, tong, poon, schol, kabeljauw. Ook voor buitenlandse vis zoals, sardines, ansjovis, en horsmakreel kun je terecht bij Vishandel De Schelde. “We vinden dan ook dat iedereen vis moet kunnen betalen en eten! Daarom hebben we kwalitatief goede vis tegen zeer scherpere prijzen”. Liet Mosta Ben Sellam aan RTV Vlissingen weten. Kijk voor de laatste weekaanbiedingen en acties via de Facebookpagina van Vishandel De Schelde.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0