Groene Ster verliest laatste competitiewedstrijd

Foto: Groene Ster
Foto: Groene Ster

Groene Ster Vlissingen heeft de laatste competitiewedstrijd van het seizoen niet in winst omgezet.

De ploeg van Samir Yaaqobi verloor in eigen huis met 2-4 van ASV Lebo uit Amsterdam. Door deze nederlaag eindigt de Vlissingse formatie op de zesde plaats in de Eredivisie. De wedstrijd stond in het teken van het afscheid van Diana van Gelderen, Reginio Resida en Samir Yaaqobi. Groene Ster begon goed aan het duel en kwam al snel op een 1-0 voorsprong. Op aangeven van Reginio Resida zorgde Lotfi Salhi voor de voorsprong. Lang konden de Vlissingers hier niet van genieten, want niet veel later stond het alweer 1-1. De thuisploeg kende een mindere fase en kort daarna werd het 1-2 en 1-3. Met nog een paar minuten tot aan de rust verkleinde Mourad Azzanagui de achterstand tot 2-3. Azzanagui haalde verwoestend uit.

In het tweede bedrijf ging Groene Ster op zoek naar de gelijkmaker. De ploeg kreeg een aantal goede kansen om langszij te komen, maar de Amsterdamse doelman was een sta in de weg. Kort voor tijd beslisten de bezoekers het duel door de 2-4 te maken. Groene Ster Vlissingen verliest in eigen huis met 2-4 van ASV Lebo. Aanstaande vrijdag wacht de bekerfinale met FC Eindhoven. Aanvang om 20:30 in het Topsportcentrum in Rotterdam.

Reactie schrijven

Commentaren: 0