Start bouw Ketelmakerij van 20 grondgebonden woningen en 26 appartementen

Vanmorgen is gestart met de bouw van de Ketelmakerij, woningen appartementen door aannemer Van Agtmaal in opdracht van VolkerWessels Vastgoed.

De werkzaamheden betreffen het heien van de funderingspalen en zullen naar verwachting circa 2 weken in beslag nemen. De 1e fase betreft de bouw van 20 grondgebonden woningen en 26 appartementen aan de zijde van de Jan Weugkade.  De woningen komen te staan tussen parkeergarage Scheldeplein en de Machinefabriek, langs Het Dok en De Willem Ruysstraat. De Ketelmakerij is vernoemd naar de Ketelmakerij die vroeger op dezelfde locatie heeft gestaan.

De aannemer probeert tijdens de bouw eventuele overlast tot een minimum te beperken. Bij eventuele vragen, klachten, opmerkingen of aanbevelingen over de uitvoering kunt u contact opnemen met de projectleider van Van Agtmaal, de heer L. Bongers. Bereikbaar via telefoonnummer (0165) 319 00 en e-mail info@vanagtmaal.nl. Ook kunt u zich op werkdagen tussen 7.00 en 16.00 uur melden in de bouwkeet op het bouwterrein bij de uitvoerder, de heer C. Arnouts.
Bron: vlissingen.nl

Lees ook - Heien voor woningen Vlissings Scheldekwartier vertraagd (PZC)

Reactie schrijven

Commentaren: 0