Patrick Lodiers onthult nieuw doek “Het Blauwe Uur” in Panorama Walcheren

Zaterdagmiddag 20 april vond in de oude Machinefabriek in Vlissingen waar Panorama Walcheren is gevestigd, de onthulling plaats van het nieuwste panorama deel “Het Blauwe Uur”, de Markt van Middelburg in avondlicht.

Een mooie compositie van het uitgaansleven ‘s avonds in Middelburg met zicht op het stadhuis, de Langeviele en de Vlasmarkt. Dit Middelburgs stadsgezicht wordt dé blikvanger van Panorama Walcheren en is vanaf 21 april te bezichtigen. Na diverse toespraken onthulde de ‘Zeeuw in Hilversum’ Patrick Lodiers presentator van De Nieuws BV op Radio 1, het nieuwe doek/schilderij “Het Blauwe Uur” van schilder Jo Dumon Tak. Een verslag van RTV Vlissingen.

Interview met schilder Jo Dumon Tak en Arendo Joustra, hoofdredacteur
van Elsevier via Radio 1 De Nieuws BV
Panorama Mesdag kennen we allemaal, maar wie weet dat er ook een Panorama Walcheren bestaat? Op verschillende, enorme doeken krijgt de bezoeker een zicht op bijvoorbeeld Vlissingen, Domburg, Veere en het Oranjebos. 20 april zal er een nieuw werk toegevoegd worden: Het Blauwe Uur. Over de schoonheid van Walcheren praten de schilder Jo Dumon Tak en Arendo Joustra, hoofdredacteur van Elsevier.
Beluister hier het interview!

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0