Warmste 2e paasdag sinds start metingen, in Vlissingen 23,4 graden!

Sinds de metingen is het op een tweede paasdag nog nooit zo warm geweest. Om half vijf werd het in De Bilt 24,8 graden.En in Vlissingen 23,4 graden.Voor landelijke records kijken we altijd naar De Bilt.

Recordwarmte tweede paasdag
Vandaag beleefden we de warmste tweede paasdag sinds het begin van de metingen in 1901. In De Bilt werd het vanmiddag 24,8 graden. Het oude record stond op naam van tweede paasdag in 1949. Op 18 april in dat jaar werd het in De Bilt 24.7 graden. De vorige keer dat het op tweede paasdag ronduit warm was, was in 2011. Op 25 april 2011 werd het in De Bilt 23.9 graden. Na vandaag staat die tweede paasdag op de derde plaats wat betreft warmste tweede paasdagen. Meer hierover via weerplaza

Reactie schrijven

Commentaren: 0