Koningsdag in de gemeente Vlissingen

Zaterdag 27 april is het Koningsdag en vinden er in Vlissingen vele leuke activiteiten plaats.

De dag start met een Oranjeconcert om 11.00 uur in de Sint Jacobskerk, uitgevoerd door Koninklijke Harmonie Ons Genoegen.

Vrijmarkt
Ook dit jaar is er een vrijmarkt. U kunt door de hele binnenstad van Vlissingen slenteren voor de leukste koopjes. U mag zelf ook spullen verkopen. Op de pagina Vrijmarkt Koningsdag 2019 ziet u een kaart, waarop staat vermeld waar u wel/niet mag zitten. Op deze kaart staat ook aangegeven waar de afvalcontainers staan waar u na afloop uw afval kwijt kunt.

Activiteiten in de wijk
In de hele gemeente worden activiteiten georganiseerd. Van een minikermis en een springkussen tot een optocht met versierde fietsen, touwtje trekken, blikgooien en een lampionoptocht. Op de pagina Koningsdag 2019 vindt u een overzicht van wat tot nu toe bekend is aan activiteiten.

Landelijke Koningsdag in Amersfoort
Website

Reactie schrijven

Commentaren: 0