Finale Miss Beauty of Zeeland 2019

Het is nu de hoogste tijd voor dé finale van Miss Beauty of Zeeland! Deze wordt op zaterdag 11 mei gehouden in het Arsenaal Theater te Vlissingen.

Wij, als organisatie, zijn bijzonder blij dat we de stap kunnen maken naar een heus theater! Dit jaar wordt de finale een nog mooiere show waarin onze finalisten zullen stralen. Op deze avond zullen negen Teens (15-18 jaar) strijden voor de titel Miss Teen of Zeeland en tien Beauty’s  (18-26 jaar) strijden voor de titel Miss Beauty of Zeeland én Miss Intercontinental of Zeeland. De show zal uit verschillende rondes bestaan; een introductieronde, een bikinironde, gala- en vragenronde. Kom zaterdag 11 mei onze 19 Zeeuwse schonen aanmoedigen in het Arsenaaltheater in Vlissingen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0