Gemeente zoekt tellers voor EU verkiezingen 23 mei 2019

Op donderdag 23 mei 2019 vinden de verkiezingen voor de leden van het Europees Parlement plaats. Stemmen in de gemeente Vlissingen kan op 23  stembureaus. Voor die stembureaus zijn wij nog op zoek naar enkele tellers. Helpt u mee?

Bijzonderheden
De tellers komen om 20.45 uur in actie als de stembureaus sluiten;
Om 21.00 uur openen we de stembussen en kan het tellen van alle stemmen beginnen. Hoe laat dat klaar is, hangt af van hoeveel stemmen in een stembureau zijn uitgebracht. Bij deze verkiezingen zal dat naar het zich laat aanzien slechts enkele uren in beslag nemen;
Alle tellers krijgen een vergoeding van € 45,- bruto. Tellers moeten verplicht een korte online training volgen.

Wie zoeken wij?
Personen van 18 jaar of ouder;
Geen fysieke beperking die het (onder andere op de grond) tellen verhindert; Stressbestendig; Flexibel; Nauwkeurig.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden? Dan kan dat door een e-mail te sturen naar verkiezingen@vlissingen.nl met daarin uw naam, adres, geboortedatum, IBAN-nummer en (mobiele) telefoonnummer. Als alle posten bezet zijn plaatsen wij u op de reservelijst, als u daarmee akkoord gaat. Pas in 2021 vinden de volgende verkiezingen plaats.

Reactie schrijven

Commentaren: 0