Vereniging Duitse Herders Zeeland organiseert een Fokgeschiktheidskeuring en Liefhebbersmiddag

Vereniging Duitse Herders Zeeland (VDH) organiseert op zaterdag 18 mei een  *aankeuring voor duitse herdershonden met aansluitend een liefhebbersdag voor mensen met een duitse herder, maar ook een mechelse herder, dobermann, bouvier en rottweiler.

Deze liefhebbersmiddag houdt in dat mensen die in het bezit zijn van één van deze rassen de gelegenheid krijgen om kennis te maken met de mogelijkheden van sport beoefenen met je hond. En je kunt een oordeel over de bouw van de hond krijgen van een echte keurmeester.

Liefhebbersmiddag
De te beoefenen onderdelen zijn aanleg voor speuren, gehoorzaamheid, pakwerk, behendigheid en schapen hoeden, maar er is ook een mogelijkheid om je hond te laten onderzoeken door een echte masseuse. Bij de liefhebbersmiddag, die om 13.00 uur begint en eindigt rond 18.00 uur, zijn diverse activiteiten waar iedereen aan kan deelnemen. Voor het exterieur van je hond krijg je een niet officiële beoordeling van een erkende keurmeester. Informatie over gedrag van je hond tijdens het vragen van een oefening. Je kunt dus gehoorzaamheid oefeningen proberen en laten testen wat de driften van jou hond zijn. Ook kun je proeven van behendigheid en schapenhoeden.
*De aankeuring zal om 18.00 uur plaats vinden!

Meer informatie via deze website

Download
Fokgeschiktheidskeuring en Liefhebbersmi
Adobe Acrobat document 383.3 KB

Reactie schrijven

Commentaren: 0