VDH kring Walcheren organiseert een Liefhebbersmiddag en Fokgeschiktheidskeuring

De vereniging Duitse herdershonden VDH kring Walcheren hield zaterdagmiddag een liefhebbersmiddag op het veld aan het Baskensburgplein in Vlissingen.

Deze liefhebbersmiddag hield in dat mensen die in het bezit zijn van één van deze rassen de gelegenheid krijgen om kennis te maken met de mogelijkheden van  sport beoefenen met je hond. En je kon een oordeel over de bouw van de hond krijgen van een echte keurmeester. Op het veld aan het Baskensburgplein werden de honden beoordeeld worden op gehoorzaamheid, uiterlijk en beweging. De te beoefenen onderdelen waren aanleg voor speuren, gehoorzaamheid, pakwerk, behendigheid en schapen hoeden, maar er was ook een mogelijkheid om je hond te laten onderzoeken door een echte masseuse. De middag begon rond 13.00 uur en eindigde om 18.00 uur met de keuring van Duitse herders of ze geschikt zijn om mee te fokken.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0