· 

Galerie Bank geopend door kunstenaars in voormalig bankgebouw Aagtekerke

Regionieuws - In het voormalige bankgebouw in Aagtekerke werd zaterdag 18 mei het kunstcentrum Galerie Bank officieel geopend door zes amateur-kunstenaars.

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag kan iedereen van 12.00 tot 17.00 uur komen kijken. En om de twee weken is er een nieuwe expositie van een gastkunstenaar. Galerie Bank is opgezet door zes amateur-kunstenaars die elkaar leerden kennen via een soortgelijk initiatief in Koudekerke en via de Kunstwacht in Veere. “De lichtrijke ruimtes in dit gebouw lenen zich uitstekend om kunstwerken ten toon te stellen en dat is wat we het komende jaar gaan doen”. Liet één van de kunstenaars aan RTV Vlissingen weten.

Galerie Bank biedt afwisselend werk in een modern, ruim gebouw. Schilderijen, keramiek, glaskunst, beelden en grafisch werk. Het is een initiatief van zes Zeeuwse kunstenaars. Joke Apner, Matthijs Apner, Paula Drost, Daan Rijckborst, Addie Veldhorst en René Verhage. Ook is er een mooie, aparte ruimte voor een gast-exposant.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Gerdine Mooibroek (maandag, 20 mei 2019 10:16)

    Een fantastisch idee .Hebben we hard nodig in Zeeland .Ik kom gauw kijken

  • #2

    Truus Werners Bluemink (donderdag, 28 november 2019 10:55)

    Is er een mogelijkheid om bij u te exposeren? Ik heb jaarlijks deelgenomen aan exposities in galerie Hofstede Lijn 3 in Geersdijk, maar deze galerie is opgeheven. Met vriendelijke groet Truus Werners. t.t.werners@planet.nl