Feestelijke start bouw Ketelmakerij op het Scheldekwartier

Foto: Gemeente Vlissingen
Foto: Gemeente Vlissingen

Op dinsdag 21 mei 2019 is het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van Ketelmakerij op het Scheldekwartier.

Wethouder John de Jonge hees daar samen met vertegenwoordigers van Volker Wessels Vastgoed, Van Agtmaal BV en een toekomstige bewoner van het project de vlag.

86 woningen
Volker Wessels Vastgoed bouwt in totaal 86 woningen in Ketelmakerij op het Scheldekwartier. De woningen komen te staan tussen parkeergarage Scheldeplein en de Machinefabriek, langs Het Dok en de De Willem Ruysstraat. De Ketelmakerij is vernoemd naar de Ketelmakerij die vroeger op dezelfde locatie heeft gestaan. De eerste woningen zullen in 2020 opgeleverd worden. Voor meer informatie over het project kunt u terecht op de projectpagina van de Ketelmakerij.

Reactie schrijven

Commentaren: 0