Verwijderen materialen in grond Ketelmakerij door middel van 'crushen'

Donderdag 23 mei zal worden gestart met het verwijderen van materialen in de grond op het bouwterrein Ketelmakerij.

Op 45 plaatsen zal door middel van 'crushen' materiaal worden verwijderd uit de bodem. Dit gebeurt op plekken waar een heipaal moet komen. Op deze locaties zijn er materialen in de grond gevonden, waardoor de heipalen niet de grond in kunnen. Met een soort grondboor worden de aanwezige materialen kapotgemaakt.

Planning

In totaal nemen de werkzaamheden 5 werkdagen in beslag, waarbij de werknemers van 7 uur 's ochtends tot en met 7 uur 's avonds bezig zijn. Het streven is dat de werkzaamheden voor Hemelvaart (30 mei) klaar zijn.

Heiwerkzaamheden hervat
De heiwerkzaamheden worden naar verwachting na Pinksteren (9 juni) hervat.

Reactie schrijven

Commentaren: 0