· 

In juni gratis buurtbus in Veere

Van 3 t/m 28 juni 2019 is de buurtbus 583 in de gemeente Veere gratis. Wilt u ervaren hoe het is om met de buurtbus te reizen? Maak dan zeker gebruik van de gratis buurtbus 583.

Vaste route
De buurtbus rijdt van kleinere naar grotere plaatsen, volgens een vaste dienstregeling en een vaste route. Buurtbussen zijn meestal kleinere bussen, die worden gereden door vrijwilligers. Vaak zijn dit mensen uit uw buurt. Ze weten dan ook veel over de route en de omgeving.
Hoe werkt het
In de periode van 3 t/m 28 juni 2019 is de buurtbus 583 gratis zijn voor alle reizigers. Zorg dat u in- en uitchecket wanneer u gebruik maakt van de bus. Er wordt geen saldo van uw OV-chipkaart afgeschreven. Een gratis vervoersbewijs is verkrijgbaar bij de chauffeur van de buurtbus.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Peter Grooten (dinsdag, 28 mei 2019 07:52)

    als er nou nog geschreven wprdt welke halte's deze bus aan doet + de route waren we een stuk verder ik weet niet welke route de 583 rijd