Open Wijkdag bij manege Paardoes met een groot aantal activiteiten

Op zaterdag 15 juni organiseren wij onze jaarlijkse open dag, of zoals wij het noemen, de Wijkdag. Tevens is het dit jaar de 20e editie!

Op deze dag willen wij mensen vanuit verschillende achtergronden en diverse niveaus samenbrengen, en hen kennis laten maken met ons bedrijf. Laat de organisatie weten aan RTV Vlissingen.


Wat is er te doen deze dag
Dit doen wij door leuke activiteiten te organiseren, waar iedereen vanuit de wijk aan mee kan doen zoals; een mini playbackshow, diverse kinderspelen (denk aan hoefijzer versieren, blikgooien, etc), demonstraties als schaapscheren; handboogschieten; honden behendigheid, ponyrijden. U kunt mee rijden met paard en wagen of een prijs winnen bij de loterij. Ook zijn er verschillende eetgelegenheden, zoals Toko Soerin aanwezig.  
De  toegang is gratis en u bent meer dan welkom om tussen 09.00 en 17.00 uur langs te komen. Er zal een live band zijn en diverse muzikale optreden, waaronder Obrassamba. Ook verzorgen deelnemers van het Nederlands Kampioenschap Polegym een optreden.

De locatie van ons evenement is bosweg 8 in Vlissingen.

Informatie over manege Paardoes
Wij zijn een non-profit manege en kinderboerderij die zich inzet voor mensen met een beperking. Wij bieden 6 dagen in de week dagbesteding aan en tevens ook paardrijlessen voor zowel mensen met als zonder beperkingen. Gelijkheid en integratie staan bij ons centraal.

Reactie schrijven

Commentaren: 0