Runball Rally zesde editie van start op de Vlissingse boulevard!

Zondag 9 juni 2019 staan er weer mooie machines te blinken op de Vlissingse boulevard! De Runball Rally is dit jaar aan zijn zesde editie toe en start voor de eerste keer vanuit Nederland!

Vanaf 09:00 uur zullen de luxe en exclusieve auto's zich verzamelen voor de tweede keer aan de Boulevard De Ruyter. Tot 11.00 uur zullen ze in een line-up te bewonderen zijn. Vanaf 12.30 uur vertrekken de teams aan hun tour van Vlissingen naar Marbella.

Tour door zeven landen
In totaal zal de Runball Rally zeven landen doorkruisen. Vanaf de Vlissingse Boulevard de Ruyter gaat het naar Basel in Zwitserland, om vervolgens via het prachtige Florence, Italië, het Franse Saint-Tropez en Montpellier, en Spaanse steden zoals Valencia en Madrid om op zaterdag 15 juni te eindigen in Marbella. En af te sluiten met een groot feest. Website - Runball Rally

Archiefbeelden RTV Vlissingen
Afgelopen oktober 2018 trokken de luxewagens veel publiek toen ze zich in Vlissingen verzamelden voor de One Day Tour, een primeur voor de Stad Vlissingen. Zie de videorapportage hieronder.

Video archief 2018

Reactie schrijven

Commentaren: 0