Cuisine Machine voedsel uit alle windstreken!

Het grootste gratis culinaire carnaval van ZW-Nederland!

De dagen rond Pinksteren staat de Lasloods in Vlissingen in het teken van eten en drinken. Daar vindt namelijk de vijfde editie plaats van Cuisine Machine. In totaal staan er van 7 tot en met 10 juni veertig stands met voedsel uit alle windstreken. Zo zijn er bijvoorbeeld een Armeense barbecue, Duitse braadworsttent, maar ook een Zeeuwse fruitstand. Kortom, keuze te over en voor ieder wat wils.

Pinksteren
Met Pinksteren kun je weer los! Dan vindt de 5e editie plaats van Cuisine Machine, het grootste gratis culinaire carnaval van zuidwest-Nederland. Vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni in en rond de Vlissingse Lasloods. Nieuwe plek, maar minstens net zo gek: tientallen foodtrucks, eetkraampjes, muziek, barretjes stof, chaos, gedoe en veel rare verrassinkjes!

Deelnemers
Veertig food- en drinks verstrekkende deelnemers uit Frankrijk, België, Duitsland en Nederland.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0