Sponsorwandeltocht vanuit Mae Uku langs 3 Molukse wijken op Walcheren

Op zaterdag 15 juni 2019 is de wandelgroep van Stichting Mae Uku weer voornemens een sponsorwandeltocht te houden langs de drie Molukse Wijken op Walcheren. Met eveneens drie stempelposten in Oost Souburg (Mae Uku), Middelburg (Tabadila) én Koudekerke (familie Siwabessy). 

Komt u óók gezellig meewandelen met de speciale editie op deze (3e) zaterdag van de maand juni. Waarmee we alle sponsorgelden en donaties voor deze editie van de SouMiKou-wandeltocht geheel ten goede zal komen aan de projecten van Stichting Dekat di Hati: zij zetten zich in t.b.v. de kansarme kinderen op Ambon-Maluku-Indonesië. 

Sponsorwandeltocht 5, 10, 15 en 20 kilometer
Met een wandeltocht proberen we vrijwilligers van Stichting Mae Uku en andere collega-organisaties in beweging te krijgen, zoveel mogelijk deelnemers aan te trekken. Medestanders en bekenden mee te krijgen middels sponsoring gezellig mee te wandelen tegen een kleine bijdrage (ad 3 euro) ter ondersteuning van de projecten van Stichting Dekat di Hati als het goede doel in 2019. Lees verder via deze link.

Namens Stichting Mae Uku
Wandelgroep SouMiKou
(Mona Matitaputty, Gabe Waisapy, Maria Nanuru, Mesak Lopulissa,
Mary de Lima en Lucas Waisapy)

Reactie schrijven

Commentaren: 0