Schilderijen & Scheepjes speciale rondleiding in het Zeeuws maritiem muZEEum

Een boek, schilderijen, een rondleiding en een ontmoeting met de schrijver tegelijkertijd?

Dat kan op zondag 23 juni om 11.00 uur. Dan zal Veronica Frenks een speciale rondleiding geven in het Zeeuws maritiem muZEEum langs een aantal schilderijen dat beschreven is in haar boek Schilderijen en Scheepjes, Mijmeringen aan de kust.
Afgelopen donderdag, 13 juni, presenteerde Veronica Frenks haar nieuwste boek Schilderijen en Scheepjes, Mijmeringen aan de kust in het Zeeuws maritiem muZEEum. Speciaal op deze plek, omdat een aantal schilderijen dat beschreven staat in haar boek in het muZEEum aanwezig is. Die dag ontstond het idee voor deze speciale rondleiding. Veronica Frenks zal zelf op zondag 23 juni om 11.00 uur de rondleiding langs de schilderijen uit haar boek verzorgen.

Zondag 23 juni, 11.00 uur, Zeeuws maritiem muZEEum, Nieuwendijk 11, Vlissingen.
Duur: circa 40 minuten
Maximaal 15 personen (vol = vol)
Kosten: ticket muZEEum
Reserveren: info@muzeeum.nl

Download
Synopsis boek Veronica Frenks.pdf
Adobe Acrobat document 792.2 KB

Reactie schrijven

Commentaren: 0