Engelse Band Rockin'Em treedt op tijdens Vlissingen Vintage 2019

Afgelopen zaterdagavond gaf de Engelse band Rockin'Em een concert op het hoofdpodium aan de Oude markt in Vlissingen.

De band begon in 2008 en trad de afgelopen jaren op in Groot-Brittannië en Europa. De band heeft een groot aantal supporters en fans opgebouwd over de hele wereld, en traden ze op in Frankrijk, Italië, België, Duitsland en Nederland. En is het een van de beste Rock'n'Roll-bands in Europa. Een origineel van Rockin'Em 'Crying Over You' is erg populair geworden in Italië. Na 2 succesvolle albumuitgaven met de nieuwste versie van Spotify & iTunes, zijn Rockin'em nu van plan om hun derde release op te nemen.

Interview met de band
Na afloop van het optreden in Vlissingen stelden we namens RTV Vlissingen (Trivo Marjanovic) een aantal vragen via een openhartig en boeiend interview aan de bandleden van Rockin'Em. 
Website - Rockin'Em

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0