· 

Een kijkje achter de schermen bij Infoplaza

Het weer is veel meer dan een weerbericht op een website, een mobiele app of op televisie voor de consument.

Het weer speelt dagelijks een cruciale rol bij heel veel processen op verschillende niveaus. De rol van Infoplaza (het bedrijf achter o.a. Weerplaza) daarbij is om iedereen op deze verschillende niveaus te helpen bij het nemen van beslissingen. Via deze video een kijkje in de keuken van Infoplaza anno 2019. Via de website van RTV Vlissingen plaatsen we sinds 1 januari 2019 dagelijks het weerpraatje van Weerplaza.

Het weer via teletekst NOS
Weerplaza vult de pagina's zoals Teletekst 702, 703 en 704 weer in en levert ook de data voor de mobiele apps, nos.nl en radio 1. Weerplaza verzorgde in de periode tussen 1995 en 2010 ook de weerberichten voor de NOS Teletekst en is het bedrijf van onder meer Marco Verhoef, die ook het weer op televisie presenteert.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0