Open huis bij Koninklijke Harmonie Ons Genoegen / Deltaband

Afgelopen maand kregen ca. 450 leerlingen van basisscholen via de muziekvereniging Koninklijke Harmonie Ons Genoegen muzieklessen onder schooltijd. Tijdens deze lessen maakten ze spelenderwijs kennis met zowel hout-, koper- als slagwerkinstrumenten.

Ter afsluiting van dit project heeft de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen alle leerlingen met hun ouders die interesse hebben uitgenodigd. Alle afdelingen van de vereniging geven een korte presentatie: de Jeugd-Deltaband, het
Foto: Jeugd Deltaband
Leerlingenorkest, het Harmonieorkest en de Deltaband. Bovendien kunnen de verschillende instrumenten worden uitgeprobeerd.

Ook omwonenden en andere belangstellenden zijn uitgenodigd op vrijdag 28 juni vanaf 18.30 uur in het repetitielokaal van de vereniging aan de Wildbaan 21. Iedereen die meer wil weten over muziek, instrumenten en de vereniging is van harte welkom (www.khog.nl).

Reactie schrijven

Commentaren: 0