Zuidpoort city church 'Passie voor God, vrienden van mensen'

Afgelopen zondagmorgen waren we te gast bij de Zuidpoort Christen Gemeente aan het Go(o)dtimes Centrum aan de Voltaweg 3 in Vlissingen.

De samenkomst begon rond 10.30 uur met een welkomstwoord en een gebed van pastor Coen van Dalen. Daarna volgde de ‘lofprijs en aanbidding’ dienst door de Zuidpoort band waar we een uitgebreid verslag van maakte. De dienst was gevuld met worship (lofprijs en aanbidding met expressie en beleving). De ‘lofprijs en aanbidding’ dienst werd rond 11.30 uur afgesloten met een gebed en applaus voor God.

De provincie in gaan
Ook liet Coen van Dalen (pastor) weten aan het begin van de dienst “een droom te hebben om met lofprijs en aanbidding de provincie in te gaan. We gaan niet preken tegen de mensen, maar we gaan ze lofprijs en aanbidding brengen”.

Waarom zijn muziekinstrumenten onderdeel van de lofprijzing?
Tijdens de lofprijzing maken we gebruik van verschillende muziekinstrumenten. God houdt van muziek en enthousiasme. In de Bijbel staat: “loof hem met hoorngeschal, loof hem met harp en lier. Loof hem met dans en tamboerijn, loof hem met snaren en fluit. Loof hem met klinkende bekkens, loof hem met slaande cimbalen.”

Gezellig samenzijn na afloop
Daarna begon de prediking van het woord, en als afsluiter een gezellig samenzijn in Go(o)d Times Plaza met o.a. koffie, thee, fris, snacks en natuurlijk een goed gesprek…

Logo vernieuwd
Nieuw is ook het logo waar de Zuidpoort zich mee presenteert: Zuidpoort city church 'Passie voor God, vrienden van mensen', staat op de vlag te lezen.

Meer weten surf naar de website van Zuidpoort Christen Gemeente

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Eva (zaterdag, 20 juli 2019 11:46)

    Ja, applaus voor god! Want zo goed gaat het met de mensen in de wereld. Ontwikkel jezelf aub.