Ook dit jaar weer VIP-kaarten en dagprijzen tijdens de Kermis in Vlissingen

Wethouder Reijnierse opende afgelopen vrijdagmiddag op het Bellamypark om 14.00 uur de kermis in Vlissingen.

Van 12 tot en met 21 juli is het weer kermis in het centrum van Vlissingen, er staan in totaal 36 attracties door de hele stad. Op het Arsenaalplein, de Zeilmarkt, het Bellamypark, het De Ruyterplein en de Nieuwendijk. Op donderdag 18 juli is er om 22.30 uur traditiegetrouw een vuurwerkspektakel. En tijdens de gezellige Familiedag op zondag 21 juli valt er van alles te beleven voor jong en oud.

Win een dagprijs of een VIP kaart!
Ook dit jaar worden er weer VIP-kaarten weggegeven. Bezoekers van de kermis kunnen zich via de Facebookpagina van de kermis opgeven om een dagprijs te winnen. Elke dag worden er 3 dagwinnaars gekozen en bekend gemaakt via Facebook. De gewonnen prijs is alleen die dag geldig! Zie voor meer informatie de FB Kermispagina.

Video impressie van de kermis in Vlissingen

Reactie schrijven

Commentaren: 0