Zeeuwse Luchtvaartdagen zijn terug op 18 en 19 oktober bij Lasloods Vlissingen

Na een jaar van afwezigheid, worden er dit jaar weer Zeeuwse Luchtvaart Dagen gehouden en wel vanuit Vlissingen.

Wings to Victory werkt hiertoe samen met Festung Walcheren. Festung Walcheren heeft de beheer over een bunker in Vlissingen, Wings to Victory herdenkt vliegeniers uit WO2. Het evenement zal deels in het teken staan van 75 jaar Slag om de Schelde. De Lasloods in Vlissingen, een sfeervolle evenementenhal zal dienen als onderkomen. In deze hal kan jong en oud en het gehele gezin weer genieten van de luchtvaart op allerlei gebied. Met natuurlijk de sfeer die u van Wings to Victory gewend bent! Een belangrijk deel van het programma wordt door Wings to Victory nog steeds gevuld met informatie en tentoonstellingen m.b.t. de luchtoorlog in '40-'45. Een gevarieerd programma voor jong en oud en waarbij inmiddels al velen in voorgaande edities kennis hebben gemaakt met de luchtvaart in Zeeland.

Er zijn echte vliegtuigen, helikoptervluchten, modelvliegtuigen, legervoertuigen, simulators, vliegtuigjes en autootjes voor de kleintjes etc etc. Tevens meerdere tentoonstellingen over o. a.

De RAF tijdens de Slag om de Schelde, vrouwen in de oorlog en het Wings to Victory museum. Meerdere re-enactmentgroepen zullen aanwezig zijn. Met medewerking van o. a. de Gemeente Vlissingen, de Koninklijke Luchtmacht, museum Vitality, museum Gdynia. Een evenement wat u niet mag missen!

Wanneer: Vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober in de Lasloods te Vlissingen.
FB pagina Wings to Victory

Reactie schrijven

Commentaren: 0