WenD en Jos maken een eigen nummer als ode aan de Boomerang

Wendy van de Port is de zangeres van dit Walchers duo en Jos Houtzager de pianist.

Het duo begon twee jaar geleden met optreden bij dit strandpaviljoen. Omdat dit jaar de Boomerang twintig jaar bestaat besloten ze om voor deze gelegenheid een nummer te componeren. Het is een zonnig nummer geworden en de audio-opname is klaar. Jan Sierts verzorgde dit voor ze en deed ook de eind mix. Binnenkort verschijnt ook de videoclip ervan en deze zal te vinden zijn op de sociale media. Ons nummer 'Proef de zon' valt te beluisteren als je dit intypt bij het zoeken op soundcloud.

Nummer live gespeeld
We hebben het al live gespeeld bij het strandpaviljoen en de eigenaresse vond het zo leuk dat ze ons beloonde met champagne. Live treden we binnenkort op zaterdag 10 augustus en 24 augustus in het marktcafé te Middelburg. We spelen gevarieerde covers van nul tot nu, voor meer info check onze facebookpagina. Die vind je als je op facebook zoekt naar WenD en Jos.

Reactie schrijven

Commentaren: 0