Midzomernachtmarkt langs de Westerschelde 36ste editie

De langste Nachtmarkt van Nederland vindt dit jaar plaats 2 augustus aan de boulevards van Vlissingen.

Het is de 36ste editie van de jaarlijkse Midzomernachtmarkt en er staan ruim 300 kramen. Er zijn optredens en standwerkers en om 0.30 uur wordt de Midzomernachtmarkt traditiegetrouw afgesloten met een groots vuurwerk op een ponton voor de boulevard. Het bijzonder spectaculaire vuurwerk is vanaf de gehele boulevard te zien. 

36e editie
Het is nu alweer de 36ste keer dat dit grootse evenement in Vlissingen plaatsvindt. Wederom is de organisatie er in geslaagd om door middel van cultuur, folklore en commercie de bezoekers van de markt te verrassen en te verwennen met een avondje Vlissingen. Enige onderdelen van dit evenement zijn: een twintigtal standwerkers ( waaronder de Nederlands kampioen ) en 300 kramen van uiteenlopende branches. Dit festijn biedt U ook de mogelijkheid om kennis te maken met de vele terrassen en horecabedrijven op de Vlissingse Boulevards.  

Mede mogelijk gemaakt door
Dit evenement wordt u aangeboden door Speciale Markten Zuid-West Nederland. De Midzomernachtmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Vlissingen en wordt o.a. gesponsord door de horeca op de Vlissingse Boulevards, de Koninklijke Schelde Group, het Loodswezen en Multraship .

De Midzomernachtmarkt is open vanaf 19.00 uur en zal om 20.00 uur officieel worden geopend door het afvuren van kanonschoten.

Video van de markt van vorig jaar!

Reactie schrijven

Commentaren: 0