Meezingen met het meezingfeest ‘Vlissingen Zingt’ op het Bellamypark

Vlissingen Zingt is een evenement voor iedereen die graag zingt, vals als een kraai of zuiver als een nachtegaal dat maakt niets uit bij Vlissingen Zingt!

En zaterdag 3 augustus is het weer zover, op het podium staat een ‘koor’ van podiumzangers alias sfeermakers, waarvoor iedereen die dat leuk vindt zich kan aanmelden. De podiumzangers brengen iedereen in de juiste sfeer.
Op een groot scherm naast het podium worden de teksten van de liedjes geprojecteerd en ook krijgen alle bezoekers een krantje met alle liedjes, dus smoesjes om niet mee te zingen zijn er niet.

Om 19:30 uur opent een liveband het programma en warmt het publiek alvast op. ‘Vlissingen Zingt’ wordt georganiseerd door de Stichting Zomerfestival Vlissingen en Nederland Zingt Mee. Het evenement is voor iedereen van jong tot oud. De toegang is vrij. Meer informatie is te vinden op de website www.vlissingenzingt.nl en de Facebookpagina van het evenement.

Reactie schrijven

Commentaren: 0