· 

Weitjerock 2019 ondanks regen toch uiteindelijk nog druk

IJzendijke - Met name vanwege de overmatige regen kwam het publiek bij het festival Weitjerock langzaam binnendruppelen.

Aan de muzikanten alsmede de opzet van het festival lag het echter niet. Gedurende de middag en de vooravond maakten het aanwezige publiek er maar het beste van. De bands die optraden waren enigszins laconiek over het weer, zo antwoordde de bandleden van Makimura (winnaar van Steenworp) op de vraag wat ze van hun optreden vonden “we hebben zeker 16 mensen gezien aan publiek, was zeer tof om te openen echt een heel andere ervaring ook de sound enzo super dik”. Een andere band Dawn brothers eindigen door tegen handjevol publiek te zeggen dat ze erg lief waren om te blijven en letterlijk te eindigen met "het is echt kut daar".

Tevreden bezoekers
Uiteindelijk bleef zonder vrijwel enige onderbreking maar doorregenen, dit weerhield de aankomst van meer bezoekers echter niet. Tijdens het optreden van de Heideroosjes, rond een uur of 22.00, was het ondanks de felle regenbuien gezellig druk te noemen. De bezoekers die wij spraken waren zeer tevreden over de line-up en de prestatie van de organisatie.

Reactie schrijven

Commentaren: 0