Thema dit jaar Speelstad op het terrein Arodaveld is safari

Speelstad is iedere zomer in Vlissingen het decor voor de vakantievierende Vlissingse jeugd.

Kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar die niet op vakantie gaan in de zomer, kunnen via Speelstad zich vermaken. Dit jaar is er gekozen voor het thema: safari. Aan de hand van een schatkaart en spelletjes moeten de kinderen de jungleprinses zien te vinden. Verder kan er weer geknutseld worden, hutten bouwen, of van de waterglijbaan afglijden, of in het overdekte speelbad wat afkoelen. Er staan diverse schaduwtenten waar je af kan koelen, er zijn ook drie drinkwaterpunten. Speelstad is van maandag 29 juli tot en met zaterdag 3 augustus.

Lege schone blikken of bakjes
Mededeling via de FB pagina van Speelstad: Voor Speelstad zijn we met spoed op zoek naar schone lege blikken en/of bakjes voor het uitdelen van de spijkers.Heeft u nog iets liggen wat wij mogen hebben, kom het dan brengen naar het Speelstad terrein aan de Baskensburgplein in Vlissingen. Wij danken u bij voorbaat.

Reactie schrijven

Commentaren: 0