Festival DÆR ‘Thuiskomen maar dan ergens anders’ weer op Baskensburg

Het festival beleefde zijn eerste editie in 2017 in Wolphaartsdijk georganiseerd door
Wybe de Haan en Anne van Helteren.

Daarna volgde in 2018 de 2e editie in Vlissingen op het veld Baskensburg. Festival DÆR is thuiskomen maar dan ergens anders, namelijk DÆR! Dans, kijk, relax, uit je creativiteit en laat je verwonderen. Samen creëren we een hoop gezelligheid, een fijne sfeer en maken we er een leuk feestje van!! Kom na het dansen op de toffe beats en het wegdromen bij mooie deunen, heerlijk relaxen in een van de hangmatten of bij een van de chillhoekjes of outdoor woonkamers!

Locatie
Festival DÆR 2019 vindt dit jaar weer plaats op het betoverende veld achter het Baskensburgplein te Vlissingen. Met de fiets, het OV, de auto en lopend goed te bereiken!

Camping
Dit jaar hebben wij op DÆR ook weer een festival camping! Tickets zijn te koop in de voorverkoop en aan de deur. Wil jij lekker door feesten en genieten van een vol weekend DÆR? Dan is de camping super voor jou!

Camping open: Vrijdag 9 augustus, 13:00
Sluiten camping: Zondag 11 augustus, 12:00

Reactie schrijven

Commentaren: 0