Festival DÆR derde editie ‘Thuiskomen maar dan ergens anders’

Afgelopen vrijdagmiddag stond de camera van RTV Vlissingen op het festivalterrein op het veld achter het Baskensburgplein in Vlissingen.

En gingen we de sfeer alvast proeven van dit festival alweer de derde editie! Festival DÆR 2019 vindt plaats op 9 en 10 augustus op het betoverende veld achter het Baskensburgplein in Vlissingen. Dans, kijk, relax, uit je creativiteit en laat je verwonderen. Samen creëren we een hoop gezelligheid, een fijne sfeer en maken we er een leuk feestje van! Kom na het dansen op de toffe beats en het wegdromen bij mooie deunen, heerlijk relaxen in een van de hangmatten of bij een van de chillhoekjes of outdoor woonkamers! En dit jaar zijn er 4 muziekpodiums in plaats van 2.

Eerste editie
De eerste editie van het festival was in Wolphaartsdijk op 'de Kunstwei' en dat was een groot succes. Anne: “Het was echt te gek om te zien dat iedereen genoot van de muziek en elkaar. Er hing een heel vrije en fijne sfeer."

Camping
Ook dit jaar is er op DÆR weer een festival camping! Tickets zijn te koop in de voorverkoop en aan de deur. Wil jij lekker doorfeesten en genieten van een vol weekend DÆR? Dan is de camping super voor jou!

Camping open: Vrijdag 9 augustus 13:00 uur
Sluiten camping: Zondag 11 augustus 12:00 uur
Website - Festival DÆR

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0