Alle hens aan dek voor de De Piek, veel nieuwe medewerkers nodig!

Zomerstop? Niet voor De Piek! Nu het er op lijkt dat ze voorlopig nog ten minste twee seizoenen door kunnen gaan, is het alle hens aan dek om de organisatie daar geschikt voor te maken.

De Piek heeft heel veel nieuwe medewerkers nodig. Daarom houden ze op zondag 18 augustus een belangrijke info en wervingsmiddag, met tussendoor entertainment. Heb je hart voor De Piek? Wees erbij! Het hangt van de belangstelling af of we door kunnen gaan. Aanvang 14.30 uur. We informeren je dan over de stand van zaken, vertellen wat we al hebben bereikt, en wat onze plannen zijn. En we beantwoorden je vragen. Kom met ideeën voor De Piek. Kom met je wensen voor De Piek. Meer info volgt. Maar noteer het alvast in je agenda: zondagmiddag 18 augustus! Het is de bedoeling na 18 augustus een reeks inloopbijeenkomsten te houden, steeds op donderdagavonden en zondagmiddagen. Dan hopen we met jou te kunnen praten over jouw mogelijkheden om je als medewerker in te zetten voor De Piek. Laat De Piek weten via hun Facebookpagina.

Om de organisatie te versterken zoeken we nieuwe bestuursleden, en nieuwe bestuursmedewerkers op tal van terreinen: als organisator, als programmeur, als ict'er, als podiumtechnicus, als horecamedewerker, klusser, kaartverkoper, posterverspreider, veiligheidsmedewerker, MUZIKANT, financieel medewerker, muziekleraar, filmer, administratief medewerker, fotograaf, graficus, noem maar op.

We hebben afgelopen seizoen laten zien dat er toekomst is voor De Piek. Het komt er nu op aan. Join the team! En red De Piek!

Reactie schrijven

Commentaren: 0