Eigenaresse van Estilo Tropical start relatiebureau ‘Samen zijn is leuker’

Aan de Kleine Markt 5 in Vlissingen is Estilo Tropical gevestigd, een winkel  gespecialiseerd in het maken van tropische bloemstukken.

Saskia Vargas Gonzales eigenaresse van deze winkel is sinds kort een relatiebureau gestart gericht op Walcheren. Saskia heeft ruim 5 jaar als algemeen maatschappelijk werkster op Walcheren gewerkt. En heeft ze in deze functie veel mensen op verschillende leefgebieden ondersteuning geboden. “Vanuit dit werkveld, mijn eigen ervaring en de ervaringen uit mijn sociaal netwerk, weet ik dat er sprake is van veel eenzaamheid op Walcheren. En die eenzaamheid heeft vaak te maken met de behoefte aan een partner, een maatje voor het leven, liefde geven en ontvangen”. 

Er zijn op Walcheren weinig (fysieke) relatie bemiddelingsbureaus waar men terecht kan. En zo is eigenlijk het idee ontstaan om een relatiebureau te beginnen met als doel: singles die op zoek zijn naar een duurzame partnerrelatie te koppelen. Het relatiebureau ‘Samen zijn is leuker’ richt zich op alleenstaanden, jong (vanaf 30 jaar) en oud, van verschillende culturen en (opleiding) niveaus.

Via de website www.samenzijnisleuker.com leest u meer over hoe u zich kan inschrijven etc.    

Reactie schrijven

Commentaren: 0