City Shapes creëert skyline van Vlissingen als wanddecoratie

Het Rotterdamse bedrijf City Shapes heeft een mooie skyline gecreëerd van Vlissingen.

De afgelopen weken konden inwoners van Vlissingen aangeven via de Facebookpagina Stad Vlissingen welke gebouwen er uiteindelijk op de skyline moesten komen. Een skyline van de gemeente Vlissingen aan de muur? Dat is mogelijk! Ondernemers van City Shapes combineren technologie, design en moderne ambacht en creëren unieke wanddecoraties van de mooiste houtsoorten met afmetingen van 90 cm -165 cm.

Duurzame houtsoorten
City Shapes maakt skylines van de mooiste plekken ter wereld. Alles wordt gemaakt met behulp van de nieuwste en meest geavanceerde lasertechnologie ter wereld. Er wordt gewerkt met mooie en duurzame houtsoorten. Alle producten - van ontwerp tot eindproduct worden gemaakt in de eigen werkplaats en kantoor in Hoogvliet. Recentelijk heeft dit bedrijf ook samengewerkt met de gemeentes en lokale nieuwsorganen van Oss, Den Helder, Purmerend en Lelystad, waar uiteindelijk ontzettend veel leuke reacties uit voort kwamen.

Skylines
Inmiddels heeft het bedrijf al skylines van meer dan 100 steden in het groeiende assortiment. Van bekende wereldsteden, maar ook uit Nederland. "We kregen steeds meer het idee om ook skylines van wat kleinere steden te ontwikkelen. Via Facebook hielden we een poll en we zagen daar onder andere Vlissingen voorbij komen. We hebben al skylines gemaakt van diverse Zeeuwse steden, maar Vlissingen zat daar nog niet bij. Direct waren we enthousiast", aldus Giorgos Brentjes.

Verborgen pareltjes
In plaats van op internet naar bekende Vlissingse gebouwen te zoeken, benaderden ze Vlissingers via de Facebookpagina Stad Vlissingen. "Op deze manier maken we het wat persoonlijker. De inwoners konden ons ook wijzen op verborgen pareltjes. Want wij kunnen wel dingen kiezen, maar weten natuurlijk niet wat er echt speelt in een gemeente." Wat er op de skyline te zien is? De Arsenaaltoren in Vlissingen bijvoorbeeld, maar ook ander gebouwen, zoals de gevangentoren, de Zeevaartschool en natuurlijk Michiel de Ruyter. Al met al hebben we een mooie skyline ontwikkeld met aandacht voor de in het oog springende gebouwen."

Skyline bestellen
De skyline van Vlissingen is via deze link te bestellen. De skyline van Vlissingen bestaat onder andere uit de iconen: Standbeelden van Michiel de Ruyter en Frans Naerebout, de Sardijntoren, en de Zeevaartschool.

Winactie
Om de mensen wat terug te geven houden we een exemplaar apart voor een winactie laat City Shapes weten aan RTV Vlissingen. Later meer hierover!

Meer informatie
City Shapes is bereikbaar via (085) 064 02 43 of info@cityshapes.nl. Kijk ook op www.cityshapes.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0