Oceanwide Expeditions hoofdsponsor van ConcertenVlissingen voor het nieuwe seizoen

Na een succesvol eerste seizoen van Concerten Vlissingen in het Zeeuws maritiem muZEEum Vlissingen.

En is er voor het aankomende seizoen weer een prachtig programma samengesteld, met als basis 4 concerten met cello en piano en fantastische, voornamelijk, jonge musici. Oceanwide Expeditions één van de marktleiders op het gebied van poolexpeditiecruises met hoofdkantoor in Vlissingen wordt hoofdsponsor van Concerten Vlissingen voor het seizoen 2019/2020.

ConcertenVlissingen is blij met deze samenwerking en is een belangrijke ondersteuning om de hoge kwaliteit met voornamelijk jonge topmusici ook in de toekomst te kunnen blijven aanbieden. Michel van Gessel CEO van Oceanwide Expeditions verwoordt de keuze voor de samenwerking met Concerten Vlissingen als volgt: “Het gaat om een gedeelde liefde voor muziek. ConcertenVlissingen biedt een programma aan met toonaangevende musici en als muziekliefhebber steun ik graag dit lokale initiatief. Muziek is emotie, net als onze reizen. De keuze voor ConcertenVlissingen was dan ook een logische keuze.”

Zondag 8 september is het eerste concert van het nieuwe seizoen van 11:30-12:30 uur in de Pakhuizen van het muZEEum in Vlissingen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0