Vlissingen, 2e tropennacht met 20.9 graden

De afgelopen nacht van maandag 26 augustus 2019 naar dinsdag was het in Vlissingen aan het begin van de nacht nog 22.1 graden.

En omstreeks 06:00 uur 20.4 graden volgens weerplaza, in het overgrote gedeelte van NL lagen de minima rond de 15 graden de afgelopen nacht. Kaartje weerplaza.

Op 24 juli 2019 was de eerste tropische nacht in Vlissingen, en werd de hoogste minimumtemperatuur volgens Weeronline gemeten, het bleef daar 22,1 graden! In de loop van de dag loopt de temperatuur weer op naar ruim 30 graden en elders in het land tot 34 graden. Vanaf donderdag lagere temperaturen en kans op regen en onweersbuien. 

Komende week schakelen we over op wat koeler weer met maxima van 17 tot 21 graden. Voor de tijd van het jaar zijn dit hele normale waarden. Alleen dinsdag is het met een graad of 18 iets frisser dan normaal. Het weerbeeld is wisselend met kans op enkele buien, maar ook droge perioden met zon.

Reactie schrijven

Commentaren: 0